Вкусната храна на Вашата модерна трапеза вече 25 години! 75 години„Славянка“ЕАД е създадена в началото на 1955 г. хлебни изделия, сладки захарни и шоколадови десерти!
Вижте нашите „продукти“. Яжте вкусна храна!
Продуктите ни

Фирма Славянка има спечелен проект по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, схема „Обучения на заети лица“. За повече подробности, натиснете тук

Здравейте!

„Славянка“ ЕАД е създадена в началото на 1955 г. с основна дейност – производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия и търговията с тях. От създаването на Националната браншова камара на хлебопроизводителите в България през 1990 г., фирмата става неин редови член. „Славянка“ЕАД се намира в централната част на гр. Горна Оряховица и е разположена на парцел от 9730 м², от които 4500 м² застроена площ. Продуктовата линия на дружеството включва изключително богат асортимент на хляб, хлебни, сладкарски, шоколадови, захарни изделия и боза, които се отличават с добри вкусови качества, и това ги прави търсени и предпочитани на пазара. Фирмата притежава запазени марки за своите продукти в Патентното Ведомство на Република България. Днес „Славянка“ЕАД е динамично развиваща се фирма с високо технологично оборудване, доставено от Германия и Италия, и разполага с дистрибуторска мрежа и собствен транспорт на територията на цялата страна.

„Славянка“ ЕАД е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 и Sertifikate of HALAL.

Част от продуктите